Sykkeltaxi til Omsorsenteret i Ringebu

Publisert av Svein Andrésen den 21.06.22.

Utsettelse etter utsettelse - nå kan endelig beboerne ha glede av en splitter ny sykkeltaxi. Etter flere utsettelser, var Lions-Club Ringebu-Fåvang opptatte av å få overrakt en ny taxisykkel til boerne på omsorgssenteret innen sommersesongen.

Kari Skuthe Smestad i Lions-Club Ringebu-Fåvang forteller at Lionsklubben mottok sykkelen allerede før jul, og den skulle egentlig overleveres til Ringebu Omsorgssenter på en kulturkveld i januar. Dette arrangementet måtte utsettes på grunn av nye, strenge restriktsjoner.
Da de skulle prøve til igjen, skjedde akkurat det samme. Overrekkelsen ble utsatt enda en gang.
Sykkeltaxien blir nå stående ved Omsorgssenteret i Tollmoen.
Skuthe Smestad presiserer at hvem som helst kan etter avtale med personalet sykle en tur med sine pårørende uavhengig om de bor på Omsorgssenteret eller er hjemmeboende, men som selv ikke lenger kan sykle eller kjøre bil.
– Vår og sommer er tida da en slik «friluftsdrosje» best kommer til nytte og glede. Derfor fant vi ut at vi måtte få overlevert den innen sommeren. Ringebudagene var en fin anledning til å få markedsført tilbudet, forteller hun.
– Nå kunne vi endelig overlevere den elektriske sykkeltaxien til omsorgssenteret og brukerne der, sier hun oppglødd.
– Lionsklubbens formål er å yte tjenester til de som trenger det, slår hun engasjert fast.

(Saken er hentet fra nettsiden til Lions Club Ringebu/Fåvang - og kan leses her)

Røde fjær Innsamling

Det var ikke vanskelig å selge lodd og vaffel på Ringebudagene som ble arrangert 18 juni.

Lions Club Ringebu/Fåvang solgte ut resten av sine lodd på biltilhenger, mye vafler gikk det også.

Loddsalget som startet  høsten 2021 har alene innbrakt 25000,- til Røde Fjær aksjonen.

(Også denne artikkelen er hentet fra klubbens nettside. Den kan du se her)