Suksess for Lions-leker på sommerføre

Publisert av Svein Andrésen den 19.06.22.

100 deltakere med variert grad av funksjonshemming deltok på Lions-lekene på den tidligere Farmengården i Gullverket I Eidsvoll søndag 19. juni.

I strålende vær ble de første Lionsleker på sommerføre en suksess som vil bli gjentatt i 2023 lovte arrangementsleder Jens Olaf Rud under premieutdelingen.
- Det er et spennende prosjekt å flytte Lionslekene fra vinter til sommer. Vi har i 40 år vært i Hurdal i mars måned, men da arrangementsstedet vårt forsvant på grunn av utbygging, fant vi ikke noe nytt egnet sted for vinterleker. Da måtte vi tenke nytt og endte opp med Lionsleker her på flotte Løntjernbråten på sommerstid. Og det ble suksess. Aldri har vi hatt så mange deltakere, så dette blir gjentatt i 2023, nærmere bestemt 18. juni slo arrangementsleder Jens Olaf Rud fast overfor de mange blide og fornøyde deltakerne fra kommunene på Øvre Romerike som hadde funnet vegen til Løntjernbåten.
Lions Club Eidsvoll hadde tilrettelagt arrangementet med oppsett av telt og muligheter for servering. Ved Lionslekene er servering viktig. Kaffe, boller og pølser gikk ned på høykant mellom aktivitetene som var boccia, gullgraving, pilkast, hesteskokast, ringspill og frisbee. Med stor iver ble øvelsene gjennomført, noe som til slutt endte med gullmedalje og diplom til alle deltakerne for flott innsats i aktivitetene.
Lions-sonen på Øvre Romerike som består av Lionsklubbene i Gjerdrum, Kløfta, Ullensaker, Nannestad, Nes, Eidsvoll Sør og Eidsvoll stilte med et stort antall funksjonærer og viste til fulle at Lions slagord «Til tjeneste» gjelder.
- Dette er midt i hjertet av hva Lions skal drive med, sa avtroppende soneleder for de sju klubbene, Ole Martin Røsrud fra Lions Club Eidsvoll, da han fornøyd oppsummerte dagen.
Han overlater 1. juli soneledervervet til Egil Lie som representerer Lions Eidsvoll Sør.

Jens Olaf Rud gjør klar til premieutdeling.

Nils Olaf Andresen konsentrere seg om pilkast.

Servering er viktig. Boller og pølser ble servert.

Tekst og bilder fra den flotte dagen på Løntjernbråten er hentet fra Lions Club Eidsvoll sin Facebook-side. Der finner du mange flere bilder. Klikk HER for å se dem!