Stor-Elvdal med beste klubbavis

Publisert av Svein Andrésen den 23.04.22. Oppdatert 14.08.22.

På distriktsmøtet på Spidsbergseter lørdag 23. april ble vinner av årets klubbaviskonkurranse kåret. Prisen gikk til LC Stor-Elvdal og Løveposten. Trude Hagen Kristiansen og Gudbjørn Viken mottok diplom som det synlige beviset på seieren.

Det var 7 påmeldte aviser til årets konkurranse. Disse ble bedømt etter lay-out, innhold (mengde, mangfold og apetitt), arbeidsmengde og underholdning (humor, oppskrifter, Quiz).

LC Stor-Elvdal har etablert en klubbredaksjon, som har som deloppgave å lage og utgi denne klubbavisa. "Løveposten" er en månedlig medlemsavis, som sendes digitalt til alle medlemmer og den legges ut på klubbens side på Gnist. I klubbens beskrivelse av avisa heter det blant annet:
«Vi søker å bruke avisa som en plattform for å øke kunnskap, og den skal virke samlende og motiverende for klubbens medlemmer. Klubbredaksjonen skriver om dagsaktuelle saker og om organisasjonens tjenester, oppbygging og virkemåte. Lions historie og tjenester vil regelmessig bli omtalt, slik at medlemmene får et lavterskeltilbud med jevn tilgang til informasjon.
Alle er ikke helt digitale, så denne avisa er for noen den mest jevnlige kilden til informasjon, utenom felles møter og direkte spørsmål.»

Vi gratulerer årets vinnere!