Ny hjelpesending til Vilnius og Uzpalai i Litauen

Publisert av Svein Andrésen den 25.10.22.

Lastegjengen fra Lionsklubber på øvre Romerike, sone 7, fylte en stor lastebil som nok engang drar til Vilnius og Uzpalai i Litauen.

Tirsdag 25/10-22 gikk turen med nok en hjelpesending til barnehjem og eldresenter der.

Tusen takk til dere som var med og lastet og ikke minst, Tusen takk til alle giverne våre! Uten alt vi har fått fra dere hadde det ikke vært noe å laste og gi bort!! Primus motor for turen er Einar Kjøren. Tusen takk til deg Einar for ditt engasjement!! Og til slutt, men IKKE minst, Tusen takk til deg Ole Halvorsen, du stiller bil, delvis dieselforbruk og deg selv og din tid til disposisjon for turen nok en gang!! I tillegg kom Turid med nytrukken kaffe og kakestykke til oss!! Tusen takk Turid!!!

En stor takk også til soneleder Egil Lie.

Saken er hentet fra distriktets facebook-side og bildet fra LC Eidsvoll Sør sin Facebook-side.

Sjekk ut distriktets Facebook-side her

Sjekk ut Facebook-siden til LC Eidsvoll Sør her