Lionsklubber med kalendersalg

Lionsklubber med kalendersalg

Publisert av Svein Andrésen den 05.11.22. Oppdatert 22.11.22.

Flere lionsklubber i vårt distrikt har Lions-kalender fra sitt område som viktig aktivitet. Så langt har vi sett at LC Åsnes, LC Storhamar, LC Brumunddal,  LC Ringsaker, LC Gjøvik, LC Skodje, LC Øyer-Tretten, LC Østre Toten og LC Vestre Toten har kalendere for 2023 i salg. LC Elverum har julekalender. 

LC Åsnes – Lionskalenderen 2023


Et skarpt fargebilde fra åpningen av Solørbanen til Elverum i 1910. Dette spesielle bildet er blant annet å finne i Lions-kalenderen for 2023. Alle inntekter går til humanitært arbeid.

Den 4. årgangen av Lions-kalenderen fra Åsnes Lions er klar for salg. Tidligere gjorde klubben gode penger på telefonkatalogen «Ring i Åsnes», men denne er nå besluttet avviklet. I stedet kommer hovedinntektskildene til klubben nå fra salg av julenek og kalendere.

Tekst og bilde er hentet fra ISolør.no og LC Åsnes sin Facebook-side. Les mer om årets kalender HER

LC Storhamar – Lionskalenderen 2023


med historiske bilder fra Hamar er nå til salgs. Prisen er den samme som de siste årene, 150 kroner per stykk. Bildene gir a-ha-opplevelser; ting har forandret seg. Kalenderen er både et samleobjekt og en hyggelig julegave. Hele salgsbeløpet går til gode formål. Kalenderen er å få kjøpt bl.a. i følgende forretninger; Gravdahl Bokhandel, Skotexnæs CC Hamar, Optiker Giset, Gullsmed Liberg, Holland Atelier og Foto, La Perla, Narvesen Maxi, Rema 1000 Storhamar og Turistforeningen på Turistkontoret i Strandgata.

Tekst hentet fra LC Storhamar sine Facebook-sider. Se mer her

LC Brumunddal - Lionskalenderen 2023

Nå er kalenderen for neste år snart klar for salg. Vi vil, i samarbeide med Brumunddal Jente- og Guttemusikk, komme rundt i hele Brumunddal og selge den på dørene i uke 48. Vi vil også sitte på Mølla på fredager/lørdager fra uke 48. Ellers er det mulig å kjøpe den hos Sønes A/S fra samme tid. Prisen er som i fjor, kr. 150,- pr stk. Kjøp flere, de er flotte å bruke som julegaver!

 

 

Tekst og bilde er hentet fra LC Brumunddal sine Facebook-sider. Se mer her!

 

LC Ringsaker - Lionskalenderen 2023

Lions kalenderaksjon - kalenderen for 2023 er klar! Vi er klare for ny kalenderaksjon, og inntektene fra denne aktiviteten er svært viktige for å styrke våre muligheter til å engasjere oss i aktuelle og viktige oppgaver i nærmiljøet. Ved å kjøpe kalenderen støtter du derfor også ditt nærmiljø! Som tidligere år har vi et samarbeid med skigruppa i Moelven IL i salgsarbeidet. Effekten av dette samarbeidet er tosidig; vi får hjelp til å oppsøke alle husstander i Moelv og skigruppa får støtte til bl.a. oppkjøring av det glimrende løypenettet i vårt nærmiljø. Om noen dager vil det ringe på døra. Pris pr kalender er 150 kr, og det kan betales med kontanter eller via VIPPS. Er du ikke hjemme når vi kommer, kan kalenderen også i år kjøpes hos Intersport Moelv.

 

 

LC Elverum Julekalender


Da er vår tradisjonelle julekalender i markedet. Du finner oss i Leiret fredag 18. november, lørdag 19. november, fredag 25. november og lørdag 26. november. Støtt klubbens arbeid.

Tekst og foto hentet fra LC Elverums Facebook-sider. Se mer her

LC Skodje - Skodjekalenderen 2023

Skodje-kalenderen fra Lions Club Skodje er klar for trykk og vil snart vere tilgjengelig. Mange fine bilder vil du finne også i år

Følg med for å sjå korleis du kan få kjøpe den

Tekst og bilde er hentet fra LC Skodje sin Facebook-side. Se mer HER

LC Gjøvik - Lionskalenderen for 2023

Bildet viser Gjøviks håndballag for damer i 1967 med følgende spillere: Sittende fra venstre Inger Lise Munkelien, Hjørdis Olsen, Lillian Fossumstuen og Grethe Larsen. Bakerste rekke fra venstre: Unni Lindstad, Inger Ingeberg, Åse Furulund, Valborg Hovland, Arnhild Bunæs Jensen og Elsa Killingmo. Bildet ble tatt i forbindelse med vennskapsby konkurranse. Les mer om dette i Lionskalenderen for 2023.

Tekst og bilde er hentet fra Lions Club Gjøvik sin Facebook-side. Se mer HER

Lions Club Øyer-Tretten - kalender 2023


Kalenderen koster kr 200. Betal med VIPPS til 135385 eller over bankgiro til 1594 44 93597. Kalenderen sendes til alle husstander i Øyer. Den kan også kjøpes i lokale butikker og blir lagt ut på Pellestova. 

Under stødig ledelse av president Eiliv var 16 av klubbens medlemmer den 15. november samlet til årets viktigste dugnad på Dale Gudbrands trykkeri på Tretten. Rundt 2500 kalendere ble pakket og klargjort for distribusjon til alle husstander i Øyer kommune (leveres sammen med Klokkeklang). Den blir også lagt ut for salg i butikkene i Øyer og Tretten og på Pellestova.

Bildene under viser at arbeidet gikk med liv og lyst. Etterpå samlet vi oss alle ved langbordet til hyggelig samvær med smørbrød, kaker og kaffe, samt litt informasjon fra styret.

Lions Club Østre Toten og Lions Club Vestre Toten - Lionskalender

Torstein Nærbøe, fra Lions Club Østre Toten og Svein Erik Svendsen fra Lions Club Vestre Toten håper på godt salg. (Foto: Madeleine van Gilst, Totens Blad)

 

 

 

Kjenner du til andre klubber som har kalendersalg som aktivitet? - Send oss en e-post: andresen.svein@gmail.com så kan vi fortelle flere om det!