Innspurt på Røde Fjær-aksjonen

Publisert av Svein Andrésen den 10.11.22. Oppdatert 11.11.22.

Til Klubbene i 104B v/ president, LRF-kontakt og sekretær

INNSPURT PÅ LIONS RØDE FJÆR 2022

Tusen takk til alle klubber som har bidratt i aksjonen! Vi har nå nådd halvveis i vårt mål når det gjelder 50 millioner til Beitostølen Helsesportsenter. Byggearbeidene på det nye Familiesenteret er i gang og budsjettet er på 50 millioner.

Sjøl om mange har lagt en stor innsats i aksjonen før, så vil jeg oppfordre til at vi tar en liten ekstra innsats nå. Mange klubber mangler en liten slant for å nå en pote på poteveggen, om det er den minste til kr.25 000 eller at det er en større pote. Og da er min oppfordring at dere ser om det er mulig å strekke dere litt til.

Og i denne sammenheng så håper jeg at dere på høstens sonemøter har hørt om tegningen som Oddmund Mikkelsen (tegneren i Hamar Arbeiderblad) har tegnet til aksjonen. LC Stange har organisert dette arbeidet og nå er det trykket opp et opplag med nummererte tegninger som vi kan bruke som kvittering for bidrag fra både bedrifter og enkeltpersoner.

Tegningene/bildene koster kr.10,- pluss eventuell porto og bestillingene sendes undertegnede. Jeg foreslår at klubben kjøper en rimelig ramme (kr. 50 til 100) og selger bilde for kr. 1 000 til enkeltpersoner og min. kr. 2 500 til bedrifter.

Bildene kan jo selges til Lionsmedlemmer og andre gode givere.

Det er også lov for Lionsmedlemmer å kjøpet bildet til kr. 1 000!

Jeg foreslår at klubben kjøper inn noen bilder ( 10 stk, 20 stk eller flere) det blir ikke store kostnaden, og så selger dere så mange bilder dere får til. Klubben tar inntektene fullt ut og sender pengene til LRF når aksjonen er til ende.

Bestilling av bilder til: Kjell Børresen, e-post: kjeboer@online.no, tlf. 992 31778

Lykke til med innspurten!!

Hilsen Kjell