Herlig og aktiv uke på Strandenga gjennomført

Publisert av Svein Andrésen den 04.07.22.

Distriktsleiren på Strandenga 2022 i regi av Lions Club Innlandet er vel gjennomført. 23 ungdommer fikk en opplevelsesrik uke i månedsskiftet juni/juli. Blant annet leirbål, disco og andre aktiviteter på Strandenga, besøk på Gjøvik med Vitensenteret, ballspill og bading og busstur til Maihaugen med museumsbesøk. Deretter vannskibrygga til Lillehammer vannskiklubb. Her serverte Irene og Wenche nydelige burgere. Alle som ville fikk prøve vannski. Kveldskos på Strandenga med pizza og is.

Alt i alt ei innholdsrik uke som lar seg gjennomføre takket være mange frivillig som stiller opp som både ledere, nattevakter og tar andre oppdrag.

Innhold og bilder i denne artikkelen er hentet fra Facebook-siden til Lions Club Innlandet og Facebook-gruppen til Lions Distrikt 104 B. På disse kan du lese mer og se flere bilder fra leiren:

Lions Club Innlandet på Facebook

Lions Distrikt 104B på Facebook