Fredsplakatkonkurransen i LC Årnes

Publisert av Svein Andrésen den 10.11.20.

17 elever fra 6. og 7. klasse ved Hoppensprett Brårud har levert flotte tegninger, og disse er nå hengt opp i gangen inn til biblioteket på Årnes.
Konkurransen avholdes hvert år, og årets motto er «Fred gjennom å hjelpe».
En av tegningene er kåret til vinner og er allerede sendt til vårt distrikt  (Lions Distrikt 104B) som omfatter klubbene på øvre Romerike, Innlandet og Møre og Romsdal samt Nordfjord.
Vinneren herfra vil konkurrere med vinnere fra hele landet, og en tegning vil gå videre til USA. Utpå nyåret vil det så kåres en vinner for hele konkurransen.
Vinnerbildet i Nes er kåret av en jury bestående av 2 medlemmer fra Nes Maleklubb og 1 fra LC Årnes. Alle deltakerne får diplom, og kanskje vil det også vanke en liten overraskelse når elevene får tilbakemelding om hvem som har vunnet i Nes, sier Harald Røtterud i LC Årnes.

Saken er hentet med tillatelse fra LC Årnes sin Facebook-side