Barnevernstjenesten i Midt-Gudbrandsdalen er rørt

Publisert av Svein Andrésen den 23.12.20.

Barnevernstjenesten i Midt-Gudbrandsdalen er rørt over all hjelpen de har fått fra både lokale lag, men også privatpersoner.

Det har vært en gledelig førjulstid for de ansatte i Midt-Gudbrandsdal barnevernstjeneste når de har fått delt ut gaver og andre bidrag til familiene rundt omkring.
Lionsklubbene i både Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron har bidratt, og også Ringebu sanitetsforening har bidratt, og barnevernstjenesten sier det er stor stas å få glede noen av familiene litt ekstra denne jula.

En anonym giver har også donert hele 5.000 kroner som bidrag til gaver, noe som ikke akkurat er hverdagskost.

- Vi vil takke den anonyme giveren som har gitt et så generøst bidrag til dette formålet. Dette har utgjort en stor forskjell for mange, og det har vært et særdeles trivelig oppdrag for våre ansatte å få levere ut dette nå i en spesiell førjulstid, sier de.

(Teksten er skrevet av Dølen  v/Ane Vaet.)