Aktivitetsdag for Røde Fjær-aksjonen

Publisert av Svein Andrésen den 12.06.22.

Lørdag 20. august arrangerer Lions Club Storhamar aktivitetsdag i Strandgateparken. LIons inviterer i disse dager bedrifter i Hamar til å stille lag for å konkurrere i ulike aktiviteter.

Det skal være tre personer på hvert lag, og det kreves ingen bestemte anlegg – eller for den saks skyld noen bestemte gener – for å delta. Ytelsene ligger på et nivå som passer alle, som dermed kan delta og ha det moro.
I tillegg til lagene vil det bli aktiviteter og leker for enkeltpersoner, barn og voksne. Disse vil kunne delta uten forhåndsavtaler.

Aktivitetsdagen er et ledd i den nasjonale Lions Røde Fjær-aksjonen, hvor Lions i Norge samler inn penger som delfinansiering av et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter. Dette er en videreutvikling av Helsesportsenteret og skal gi barn og unge med funksjonsnedsettelse og deres familie et bedre tilbud.

Du kan lese mer om aktiviteten på LC Storhamar sine nettsider - klikk her!