Åsneskalenderen 2021

Publisert av Svein Andrésen den 11.11.20.

LC Åsnes har sendt kalenderen for 2021 til alle husstander på Flisa og Gjesåsen. Dette er valgt for å ikke vil «konkurrere» med kalendere som utgis i Hof og gjennom Åsnes Finnskog historielag.

Alle som ønsker kalenderen, kan få tak den enten på salgsstedene eller ved å ta kontakt med medlemmene i Åsnes Lions Club.

Kalenderen selges på følgende steder:
Åsnes folkebibliotek, Joker Kilen og Joker Kjellmyra. I tillegg vil kalenderen bli solgt på Lions stand hvor vi selger julenek de to siste helgene før jul. Det tas forbehold om at kalenderen blir utsolgt.

Overskuddet for kalenderen går til Åsnes Lions sitt humanitære arbeid både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Åsnes Lions er helt avhengig av inntekter for å fortsette sitt humanitære arbeid. Alle pengene som kommer inn fra salget av kalenderen vil uavkortet gå til dette arbeidet. Vi håper derfor at du velger å støtte Åsnes Lions.

Prisen er satt til kr 100 pr. kalender.

Saken er hentet med tillatelse fra Facebook-siden til LC Åsnes