LC Sykkylven feiret 40 års-jubileum

Publisert av Svein Andrésen den 20.11.22.

Lions Club Sykkylven markerte sine første 40 år med fest på Promenaden Mat & Vinhus, Ikornnes i Sykkylven 12. november 2022.

Klubben hadde invitert medlemmer med følge, naboklubben LC Sykkylven Sigtuna, representanter fra fadder klubben LC Ålesund/Borgund og VDGII Frits Thuv til feiringen.

President Jens Arne Bonesmo ønsket velkommen og VDGII Frits Thuv ble bedt om og tok kongens skål. Deretter tok toastmaster Kjell Løset over og styrte kvelden.

Vi fikk sang av Anette og Lena Fet.

Det var tale med historisk tilbakeblikk av chartermedlem Svein Aure.

Jon Lange og Jan Paulsen fra LC Ålesund/Borgund, som er fadderklubb, holdt tale og overrakte gave til LC Sykkylven.

Klubben har fortsatt med 3 av medlemmene som startet klubben, det er Kjell Løseth, Svein Aure, Jostein Bonesmo.

VDGII holdt tale og overbrakte hilsen på vegne av DG Kjell Enerhaug og distriktsrådet.

- LC Sykkylven er en stor og vital klubb som har vært gode til å holde medlemstallet oppe. Dere bidrar og er «til tjeneste» for Lions innsats både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Gratulerer med 40 års jubileet og ha en fin kveld! sa VDGII Frits Thuv ved avslutning av sin hilsen til klubben.

Det ble servert god julemat og dessert.

Det var en hyggelig kveld med sang, taler, munter og god underholdning og god stemning. Det viser jo også bildene fra jubileumsfeiringen: