Hedersbevisning til Arve Rogne, LC Ålesund/Vegsund

Hedersbevisning til Arve Rogne, LC Ålesund/Vegsund

Publisert av Kjell Enerhaug den 11.01.21.

Vilkaviskis Lions Club har utnevnt Arve Rogne i LC Ålesund/Vegsund til  "Benefactor of the Year ” of Vilkaviškis district for 2020.

Oversatt tekst (Google Translate/red. Kjell E.):

 

Vilkaviškis Lions Club vil med stor glede og oppriktig takknemlighet informere om at venn av klubben vår og medlem av LC Ålesund/Vegsund, Arve Rogne, er blitt valgt til "Årets velgjører" i Vilkaviškis distrikt 2020. 

Dette ble kunngjort i Vilkaviškis distriktsavis "Santaka", hvor de 10 nominerte ble presentert.

Dette er mennesker som gjennom 2020 har markert seg gjennom sitt gode arbeid, edle gjerninger og interessante tiltak.

Her ser du originalteksten:

https://santaka.info/?sidx=60047&fbclid=IwAR3Ivt4CNkRKK5NL5tiiGfmHyqkwW6--exB1HEm6uy5zRStdj9uNAo-WMMs

 

“Årets velgjører”

I mange år organiserte medlemmer av Lions-klubben fra den norske byen Ålesund besøkene sine med gaver til distriktet Vilkaviškis. Kanskje besøkene av disse velgjørerne til byen vår ikke ville være like hyppige om ikke det hadde vært for  Arve Rogne. 

Det fantastiske vennskapet som begynte i 2011 har fortsatt til i dag. I løpet av disse årene hadde velgjører fra Norge hatt en rekke forsendelser med leker, klær og sko til vårt område for barn fra fosterhjemmene Alvitas og Kybartai og andre familier. For noen år siden kjøpte skandinaverne til og med en buss, lastet den full av gaver til barn og kjørte seg selv til Litauen. 

På grunn av en pandemi overførte medlemmene av Alesund Lions-klubben i år 680 euro til  Vilkaviškis Lions-klubben, til julegaver som ble kjøpt til barn i fosterhjem. 

Mer enn bare gaver blir brakt til vårt område av velgjørerne. For tre år siden reparerte de  til eksempel  oppholdsrom for barna i fosterhjemmet Kybartai. 

Hjertelig gratulasjoner til Arve for å vinne denne æresnominasjonen! Vi er veldig stolte av ham. Medlemmer av klubben vår uttrykker vår oppriktige takknemlighet for samarbeid, forståelse, gjennomføring av Lions aktiviteter, støtte til barn fra Alvitas og Kybartai fosterhjem til Arve og alle våre venner fra Lions Club Ålesund/Vegsund.

Vi ønsker at alle trygt kan overvinne utfordringene som pandemien byr på, slik at vi kan fortsette våre felles prosjekter, fortsette den vellykkede gjennomføringen av felles aktiviteter, dele erfaringer, initiativer og ideer. 

Smil fra barn er den viktigste indikatoren på alt vi gjør sammen. 

 

Saulytis Kurtinaitis

President
Vilkaviskis Lions Club