Æftaskaffe med någgå attåt

Publisert av Svein Andrésen den 27.06.22.

Lions Club Øyer Tretten gjennomførte en svært vellykket «æftaskaffe med någgå attåt» lørdag 11. juni i Prestegården.

Mange og tjue kom og fikk servert nystekte Grimstadvafler av Esther Jarstadmarken, og en like god sjokoladekake til dessert. Samtalene gikk livlig ved bordene fram til underholdningen begynte. Og den stod kulturskolen for. Dyktige Mina og Jonas spilte og sang tre fine sanger til stor applaus.

Simen Ensby fortalte interessante og morsomme historier fra Prestegården, og understreket at den tjener som Øyers kulturhus. Han delte med oss det som har skjedd her de siste fire årene og om planene for hagen i tiden framover. For opprustningen av hagen kommer hagelaget i Øyer til å sitte i førersetet. Det vil bl.a. bli satt opp en fontene i ene hjørnet av hagen.

Til slutt var det mulig å ta en tur opp i andre etasje for å se på kunstutstillingen som er montert der med bl.a. Vegkant-alter av Einar Sigstad og flere fine malerier av Øyerkunstnere.

Denne artikkelen er hentet fra nettsiden til Lions Club Øyer/Tretten. Sjekk siden HER for å se hele artikkelen og flere bilder!